You are here
Home > Vijesti > ON JE UBICA: Otkriveno KO je bio uz Jelenu Marjanović u trenutku BRUTALNOG UBISTVA!

ON JE UBICA: Otkriveno KO je bio uz Jelenu Marjanović u trenutku BRUTALNOG UBISTVA!

-“Osim DNK materijala, kako tvrdi sagovornik, analiza baznih stanica pokazala je navodno i da su telefoni jednog člana Jelenine familije i pjevačice Granda bili u blizini u vrijeme kad se ona već vodila kao nestala, što potvrđuje iskaz misterioznog svjedoka”… Novi dokazi se pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već prikupljeni tokom istrage surovog ubistva.

– Ne može se reći da je došlo do obrta u istrazi, već da se poslije 9 mjeseci mozaik zločina polako sklapa i da je vrlo izvijesno da će analiza svega prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svjedoka, uskoro biti završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se istraga vodi u pravom smijeru – rekao je sagovornik.

-“On ne želi da otkrije da li je osoba čiji je DNK otkriven, prema sumnjama istražitelja, učestvovala u ubistvu pjevačice ili eventualno prikrivanju tragova zločina”…

– Novi izuzeti DNK je veoma važan za konačno stavljanje lisica na ruke osumnjičenom, ali se u interesu istrage ne može reći o kome se radi – dodaje on.

-“Podsjećamo, Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine i za njenim ubicom se i dalje traga”…

“(Kurir)”

Comments

comments

loading...
Top