You are here
Home > Vijesti > NAJNOVIJA VEST: U centru grada ubijen poznati srpski…

NAJNOVIJA VEST: U centru grada ubijen poznati srpski…

-“Dvojica napadača izrešetala su sa 10 hitaca srpskog državljanina Gorana Stavrića (41), zvanog Kljuki, ispred „Mekdonaldsa“ u centru Lime u Peruu”… Iako je ubijen 6. jula, tek preksinoć je utvrđen identitet mladića koji je kod sebe imao peruanska dokumenta na ime Nikola Bonavia (40).

-Peruanska policija je saopštila da se kao motiv likvidacije ispituju saznanja da je Stavrić ostao dužan novac kolumbijskim narko-kartelima. Stavrić je prošle godine pušten iz pritvora u Sao Paulu u Brazilu, gde je uhapšen u maju 2011. u velikoj akciji „Niva“ tamošnje Federalne policije u saradnji sa srpkim SBPOK-om, zbog trgovine kokainom kao pripadnik grupe Zvezdarca Gorana Nešića zvanog Ciga.

-“Stavrić, poznat i po nadimku Frederiko, u Srbiji je odslužio 13 godina zatvora kao pripadnik takozvanog eskadrona smrti, ozloglašenog Marinka Magde, a potom i četiri zbog pljačke Delta banke u Mladenovcu sa grupom Zorana Raškovića Serdara”… Iz zatvora je izašao 2007. Brazilci su registrovali da je došao sa Dejanom Veličkovićem u junu 2009. na međunarodni aerodrom sa pola miliona evra, pozvao Borisa Perkovića i tražio kontakt sa Goranom Nešićem. Svedok koji je potvrdio njegov identitet peruanskoj policiji rekao je da se i po napuštanju Brazila ponovo uključio u posao sa kokainom i da je imao kontakte sa kolumbijskim narko-kartelima.

“svetpuls.com”

Comments

comments

loading...
Top