You are here
Home > Magazin > FANOVI U NEVERICI! NAŠA PEVAČICA U TEŠKOM STANJU: Ljekari joj zabranili ustajanje iz kreveta! Teško stanje naše poznate pevačice

FANOVI U NEVERICI! NAŠA PEVAČICA U TEŠKOM STANJU: Ljekari joj zabranili ustajanje iz kreveta! Teško stanje naše poznate pevačice

-“Potpuno dehidrirala! Pjevačica Nataša Bekvalac sinoć je trebalo da promoviše novu pjesmu „Mogu da prođem“, ali je prezentaciju otkazala u posljednjem trenutku zbog stomačnog virusa”… Kako saznajemo, ona već dva dana prima infuzije zbog dijareje i povraćanja, koje je muči non-stop.

– Nataša je potpuno dehidrirala i doktori pokušavaju na sve načine kroz infuziju, u kojoj joj daju različite vrste koktela, da joj smire organizam kako bi spriječili oštećenje želuca i bubrega. Ljekari su njenoj porodici rekli da je ona potpuno zapostavila svoje zdravlje i da joj je organizam iscrpljen, najvjerovatnije od silnih dijeta, rigoroznih treninga i stalnih putovanja – kaže naš izvor blizak pjevačici, i dodaje:

-” Iako je do posljednjeg trenutka mislila da će uspjeti sinoć da održi promociju, doktori su joj strogo zabranili da ustaje iz kreveta”… Potpuno je blijeda, nema snage i energije, dok medicinski radnici ne znaju koliko će trajati njen oporavak. Prepisan joj je režim lake ishrane, ali ona i dalje sve što pojede povrati.

-Nataša nam je poslala poruku u kojoj nas obavještava da neće moći da predstavi novu pjesmu kada je planirala, ali će, naravno, čim se oporavi prikazati svoj singl.

– “Žao mi je šo moram da vas obavijestim da je promocija novog spota i singla „Mogu da prođem“ odložena”… Pored moje dobre volje i nade da ću ipak biti u stanju da se družim sa vama večeras, jak stomačni virus je, ipak, ovog puta bio jači. Nadam se razumijevanju. O novom datumu promocije bićete naknadno obaviješteni – kaže poznata pjevačica, tako da će njeni mnogobrojni fanovi, nažalost, morati još malo da pričekaju.

“svetpuls.com”

Comments

comments

loading...
Top