You are here
Home > Ostalo > AUTOBUS UDARIO U KUĆU FOLK DIVE CECE RAŽNATOVIĆ:Ima povredjeni…

AUTOBUS UDARIO U KUĆU FOLK DIVE CECE RAŽNATOVIĆ:Ima povredjeni…

-“U kasnim večernjim satima autobus jednog poznatog privatnog prevoznika udario je u veliku kuću nase folk pjevačice. Ukućani su tada odmah izašli i krenuli da mnogo pomažu”… Dvoje ljudi je bilo lakše povrijeđeno.. Udar se bio desio zbog velikih i nepovoljnih vremenskih uslova, te je bio vozač koji je izgubio kontrolu nad svojim vozilom.. Stub kuće je bio porušen te je izazvana velika šteta i na kući i na njegovom vozilu..

-“Ceca se sada u skorije vrijeme provodila sa svojom djecom na Kopaoniku. Kada su je bili pitali kako bi proslavila svoje praznike da ne radii, ona kaže da bi sada vjerovatno ostala sama u svojoj kući, jer sa djecom ne bi ni išla, a i ne bi izlazila vanii, jer je mnogo hladno”…

-“Sramota je kada to ne kažete nikome i nikome dozvoljavate nekome da vas mnogo maltretira, poručila je folk diva Ceca.U ovoj akciji je jos bilo učestvovalo do sada dosta poznatih ličnosti od kojih je i folkerka Seka Aleksić”… Broj poziva se bio povećao za 10% od početka ove velike akcije, što je već bio veci napredak..

“dnevnilist.info”

Comments

comments

loading...
Top